Service på bil udføres af professionelle

Hos Aarhus Auto-Service tilbyder vi billig service på bil i Højbjerg. Bil service bliver udført af en professionel automekaniker med mange års erfaring. Ved service på bil kontrollerer mekanikeren alle bevægelige dele, og sikrer sig, at de ikke er slidte eller defekte.

Mekaniker udfører service på alle biler

Vi er godkendt til at foretage bil service på alle bilmærker uanset årgang og type. Du kan derfor være sikker på, at vi kan ordne din bil. Vi har nok erfaring til at lave service på bil på både gamle og nye modeller.

Hvis det viser sig at der skulle være reparationer ved gennemgang af bilen som ikke er dækket af serviceeftersynet, vil man blive kontaktet inden opgaven udbedres.

Hvad koster service på bil?

Skal du have foretaget service på bil, kan du kontakte os og få en konkurrencedygtig pris. Vi aftaler på forhånd prisen, så der ikke er ekstraomkostninger efter endt bilservice.

Skal dit næste service på din bil foretages hos vores autoværksted, kan du kontakte os på tlf.:​​ 86 27 50 99 eller skriv på aarhusautoservice@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. ​​

Interesseret i et gratis tilbud på bilservice?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.​