Olieskift og service

Når bilen skal efterses, er det med at få det gjort hos en professionel mekaniker. Det finder du hos Aarhus Auto-Service i Højbjerg. Her står vi altid klar til at tage din bil ind, hvor vi vil se den efter for fejl og mangler for til sidst at rette disse, så du kan blive godt kørende igen.

Når bilen trænger til et olieskift, kan du sende den ind til os. Vi foretager olieskift på alle biller uanset mærke og model.

Få foretaget dit olieskift af professionelle

Her hos Aarhus Auto-Service i Højbjerg har vi mange års erfaring indenfor automekanik. Vores mekanikere har altid styr på, hvad de laver. Så når du får foretaget olieskift på din bil hos os, ved du at det bliver gjort ordentligt. Vi bruger altid en olierens inden olien udskiftes.

Her kan du altid regne med en venlig og professionel betjening.

Vi arbejder med alle biler

Du behøver ikke bekymre dig om, om vi også kan håndtere netop din bil. Det tør vi nemlig godt love vi kan. Vi er blevet godkendt til at foretage reparationer og monteringer på alle bilmærker og årgange. Så uanset hvilken bil du har, der trænger til olieskift, kan du komme ind med den til os.

Vores mekanikere har erfaring med gamle biler, og har også den nødvendige efteruddannelse til de kan tage sig af nyere biler.
Så når bilen trænger til et olieskift i omegnen af Aarhus, kan du og din bil aflægge os et besøg.

Vi kan kontaktes på tlf.: 86 27 50 99 eller skrive på aarhusautoservice@mail.dk.

Få et gratis tilbud på din olieskift

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.​