Autoværksted i Aarhus

Autoværksted efterser alle biler

Er alt ikke helt som det skal være, når du kører en tur i din bil? Eller er det bare lang tid siden bilen er blevet efterset af en professionel automekaniker på et autoværksted? Så kan du sende den en tur til Aarhus Auto-Service, som er vores professionelle autoværksted i Højbjerg, Aarhus.

Specialister i alle bilmærker og forsikringsskader

Du kan komme til vores bilværksted med alle biler. Vi tager os ikke kun af bestemte bilmærker eller modeller, vi tilbyder eftersynreparationer og evt. montering af ekstraudstyr. Derudover kan vi på vores autoværksted nær Højbjerg udbedre alle slags forsikringsskader. Du og din bil kan altså komme til os med alle slags problemer, og så skal vi nok finde løsningen.

Vores professionelle automekanikere har meget erfaring inden for området, og har også rigeligt med efteruddannelse, så de er med på den teknologiske udvikling inden for bilindustrien. På den måde er de i stand til at tage sig af alt lige fra gamle bilmodeller til de helt nye, der kører på vejene her på vores autoværksted.

Billig service på bil i Aarhus, Højbjerg

Her hos Aarhus Auto-Service har du mulighed for budgetservice, som er et billigere alternativ til den standardservice, din bilfabrikant tilbyder. Vores budgetservice indeholder udskiftning af motorolie samt filter og en grundig gennemgang af bilen for slitage, fejl og mangler.

Prisen afhænger af, om der er tale om benzin- eller dieselmotor:

  • Budgetservice på benzinbil: kr. 1495,- (inkl. Moms, 4 liter olie og oliefilter)
  • Budgetservice på dieselbil: kr. 1995,- (inkl. Moms, 4 liter olie, oliefilter og luftfilter)
  • Budgetservice på varebiler op til 3500kg: kr. 2495,- (inkl. Moms, 4 liter olie, oliefilter og luftfilter)

Skal din bil på autoværksted, er du altid velkommen til at besøge os. Du kan også ringe til os på telefon 86 27 50 99, og få et tilbud eller skrive på aarhusautoservice@mail.dk.

Få et gratis tilbud på reparation

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med er GRATIS tilbud.

Service

Hvis du får lavet service hos os opretholdes garantien på din bil selvom den er ny.

Reparationer

Vi udfører alle former for reperationer på alle biler.

Dækservice

Vi har altid gode tilbud på kvalitets dæk til din bil.

Autoruder

Vi udskifter også autoruder