Bilreparation udføres af professionelle mekanikere

Når din bil skal repareres, kan vi her hos Aarhus Auto-Service i Højbjerg stå for den enkelte bilreparation. Hos os vil din bil blive behandlet af professionelle automekanikere, der har mange års erfaring med bilreparation.


Du kan regne med at vi altid vil udføre et professionelt stykke arbejde på din bil, når du indleverer den. Vi har et imødekommende personale, der altid står klar til at tage imod dig og tilbyde kyndig rådgivning og vejledning.

Vi tilbyder bilreparation på alle biler

Vi er godkendt til at foretage reparation af bil på alle bilmærker uanset årgang og type. Så du kan være sikker på at vi kan ordne den bil, du kommer til os med.

Vi har nok erfaring med bilreparationer til at kunne tage os af de helt gamle modeller, og vores automekanikere har også rigeligt med efteruddannelse til at de kan tage sig af de nyere og mere teknologiske biler på vejene.

Ingen ekstraomkostninger eller gebyrer

Hos os er du altid klar over, hvad du får. Når du får foretaget din bilreparation hos os, vil der ikke være nogen ekstraomkostninger eller uforståelige gebyrer. Vi aftaler på forhånd hvad den omtalte bilreparation vil komme til at koste dig, så du igen kan komme ud på vejen, og være godt kørende. Du kan altid regne med en professionel håndtering af din bil hos os.

Skal din næste bilreparation foretages hos os, kan du kontakte os på tlf.:​ 86 27 50 99 eller på aarhusautoservice@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Få et gratis tilbud på bilreparation

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.​