​Dækservice på alle biler

Dækkene på en bil skal altid være i orden, og det skal altid være den rigtige type dæk, der sidder på din bil. Dette er vigtigt for både din og andres sikkerhed ude i trafikken.

Hos Aarhus Auto-Service i Højbjerg udfører vi dækservice på din bil. Vi er godkendt til at tage os af alle biler uanset mærke og årgang.

Dæk til enhver pris

Vi bestræber os altid på at føre de bedste mærker indenfor dæk. Men selvom vi gerne kun vil føre de bedste mærker, har vi selvfølgelig også billigere mærker. På den måde finder du hos os, dæk i alle prisklasser.

Vi synes kunden skal have noget at vælge imellem, og ikke kun være tvunget til at vælge de dyre mærker indenfor dæk. Derfor sørger vi for, der er noget at vælge imellem.

Så når du kommet til os med din bil for at få udført dækservice på den, kan du få lov til selv at vælge, hvilke dæk du vil have sat på.

Vores dækservice gælder alle bilmærker uanset type og årgang.

Du kan få et tilbud på dæk på dette link: www.hjulskift.dk.

Professionel dækservice

Når vi udfører dækservice på din bil, vil det blive gjort af professionelle automekanikere med mange års erfaring, der har den nødvendige viden til at tage sig af nye såvel som gamle biler. Din bil vil altså altid være i gode hænder, når du efterlader den til dækservice hos os.

Ønsker du dækservice på din bil eller har spørgsmål, kan du kontakte os på tlf.: 86 27 50 99. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Værkstedets åbningstider

Mandag - Torsdag: 07:30 - 16:00

Fredag: 07:30 - 14:00

Weekend: Lukket

Kontaktinformation

Aarhus Auto-Service ApS

Oddervej 84

8270 Højbjerg

Tlf: 86 27 50 99

aarhusautoservice@mail.dk

CVR-nr: 30593286

<strong>Sørg for, at nødvendige felter er udfyldt korrekt</strong><br><br>