Bilreparation udføres af professionelle mekanikere

Når din bil skal repareres, kan vi her hos Aarhus Auto-Service i Højbjerg stå for den enkelte bilreparation. Hos os vil din bil blive behandlet af professionelle automekanikere, der har mange års erfaring med bilreparation.

Du kan regne med at vi altid vil udføre et professionelt stykke arbejde på din bil, når du indleverer den. Vi har et imødekommende personale, der altid står klar til at tage imod dig og tilbyde kyndig rådgivning og vejledning nær Hasselager.

Vi tilbyder bilreparation på alle biler

Vi er godkendt til at foretage bilreparation på alle bilmærker uanset årgang og type. Så du kan være sikker på at vi kan ordne den bil, du kommer til os med.

Vi har nok erfaring med biler til at kunne tage os af de helt gamle modeller, og vores automekanikere har også rigeligt med efteruddannelse til de kan tage sig af de nyere og mere teknologiske biler på vejene.

Ingen ekstraomkostninger eller gebyrer

Hos os er du altid klar over, hvad du får. Når du får foretaget din bilreparation hos os, vil der ikke være nogen ekstraomkostninger eller uforståelige gebyrer. Vi aftaler på forhånd hvad den omtalte bilreparation vil komme til at koste dig, og udfører den dernæst, så du igen kan komme ud på vejen, og være godt kørende. Du kan altid regne med en professionel håndtering af din bil hos os.

Skal din næste bilreparation foretages hos os, kan du kontakte os på tlf.:​ 86 27 50 99. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Værkstedets åbningstider

Mandag - Torsdag: 07:30 - 16:00

Fredag: 07:30 - 14:00

Weekend: Lukket

Kontaktinformation

Aarhus Auto-Service ApS

Oddervej 84

8270 Højbjerg

Tlf: 86 27 50 99

aarhusautoservice@mail.dk

CVR-nr: 30593286

<strong>Sørg for, at nødvendige felter er udfyldt korrekt</strong><br><br>