Autoværksted efterser alle biler

Er alt ikke helt som det skal være, når du køre turen i din bil? Eller er det bare lang tid siden bilen er blevet efterset af en professionel automekaniker i et autoværksted? Så kan du sende den en tur omkring Aarhus Auto-Service, der er et professionelt autoværksted beliggende i Højbjerg.

Et autoværksted der tager sig af det hele

Du kan komme til vores bilværksted med alle biler. Vi tager os ikke kun af bestemte bilmærker eller modeller, vi tilbyder eftersyn, reparationer og evt. montering af ekstraudstyr. Derudover kan vi på vores autoværksted nær Hasselager udbedre alle slags forsikringsskader. Du og din bil kan altså komme til os med alle slags problemer, og så skal vi nok finde løsningen.

Vores professionelle automekanikere har meget erfaring inden for området, og har også rigeligt med efteruddannelse, så de er med på den teknologiske udvikling inden for bilindustrien. På den måde er de i stand til at tage sig af alt lige fra gamle bilmodeller til de helt nye, der kører på vejene her på vores autoværksted.

Vi tilbyder budgetservice til din bil

Her hos Aarhus Auto-Service autoværksted i Aarhus tilbyder vi budgetservice, som er et billigere alternativ til den standardservice, din bilfabrikant tilbyder. Vores budgetservice indeholder udskiftning af motorolie samt filter og en grundig gennemgang af bilen for slitage, fejl og mangler på vores autoværksted.

Prisen afhænger af, om der er tale om benzin- eller dieselmotor:

  • ​Budgetservice på benzinbil: kr. 1495,- (inkl. Moms, 4 liter olie og oliefilter)
  • ​Budgetservice på dieselbil: kr. 1995,- (inkl. Moms, 4 liter olie, oliefilter og luftfilter)
  • Budgetservice på varebiler op til 3500kg: kr. 2495,-

Skal din bil på autoværksted, er du altid velkommen til at besøge os. Du kan også ringe til os på tlf.:​ 86 27 50 99, og få et tilbud.​

Værkstedets åbningstider

Mandag - Torsdag: 07:30 - 16:00

Fredag: 07:30 - 14:00

Weekend: Lukket

Kontaktinformation

Aarhus Auto-Service ApS

Oddervej 84

8270 Højbjerg

Tlf: 86 27 50 99

aarhusautoservice@mail.dk

CVR-nr: 30593286

<strong>Sørg for, at nødvendige felter er udfyldt korrekt</strong><br><br>